Hej här kommer segertåget!

Jag är nöjd. Idag har jag varit duktig skolflicka delux! Jag har varit i skolan! Och inte nog med det: idag gick BRA i skolan! Jag jobbade upp ett IG till ett VG. Sjukt skönt, kan knappt beskriva det. Min ryggsäck blev 1 kg lättare. Och varje framsteg jag gör brukar leda till ytterligare framsteg, så jag ser ljust på framtiden.

Annars då? Jorå, det rullar. Huddinge vårdcentral imorgon. Jag ska röntgas för första gången i heeela mitt liv. Men det känns inte farligt alls. Det känns "bra". Eller nått..

Förresten! Vissa människor försöker övertala mig om att jorden inte kommer gå under. Typ, att det blev inställt. Andra menar på att det bara är försenat. Vissa säger att the day of doom är den 1 oktober. Jag hajar ingenting?! Ska vi dö eller inte? Hallå? Kan man få lite användbar information? Gosh..

FREDAG IMORGON, JAG BLIR GLAD I SJÄLEN BARA AV ATT TÄNKA PÅ DET!

Jorden går under, hw osv..

Expressen, Aftonbladet, Metro, radio osv.. Dom ljög! Världens gick inte under idag. Eller, världen har 6 timmar på sig att gå under, om den ska hinna göra det idag. Det var Lali som sa det till mig igår, att världen skulle gå under den 10 september. Och sen hörde jag det på radion hemma hos hw. Och påtal om det..

..så var jag hemma hos hw igår! Det var jättetrevligt. Han plockade upp mig i Älvsjö och vi åkte rally till Hägersten. Han hade en mysig lägenhet med fin utsikt. Vi drack te och hade det bra. Lyssnade på musik, hw sjöng lite och jag analyserade lägenheten noggrant. Woop!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag ska jag vara heeeeeemma. Jättemycket hemma. Och jag ska se på massor tv. Top model tillexempel, jag missade premiären igår pågrund av hw. (han hade en tv, men inga kanaler..) Eller så ska jag se Idol, jag hatar det fast jag älskar det lite i smyg. Jag ska äta glass i sängen och sega jättemycket. Mmh!

Var hemma hos Lali idag också. Vi gjorde ingenting.
Åt nudlar, åt chokladpudding, skrattade och fördrev tid mest.
Skönt.


Kanske bara göra ingenting

Woho! Idag kom Niklas hit och fixade min bärbara dator! Jag har varit utan den hela sommaren ungefär. Men nu är den i funktion igen, det känns skönt. Då kanske jag kan skriva lite flitigare här, tillexempel. Jag skrev inte en enda gång under hela förra veckan, inte i helgen heller. Det har sina anledningar.. Ingenting hände! Värdelös vecka. Förutom lördagen iförsig. Jag och Lali åkte till Hallonbergen och tittade på Stiffy Jones eller som jag föredrar att kalla dom: hw och Johan. Det var ett trevligt äventyr, kortfattat. Efter spelningen skjutsade hw mig och Lali till Medborgarplatsen. Vi hade roligt i bilen:


1. hw kunde i köra!

2. Lali slog mig VARJE GÅNG det åkte förbi en gul bil, och tänk på alla taxibilar inne i stan!

3. vi tävlade om att hålla andan genom tunnlar, jag förlorade (FÖR JAG VAR TVUNGEN ATT BÖRJA PRATA!)


Jag och Lali käkade på donken efter att hw hade släppt av oss. Jag satt vid fönstret och tittade ut på människor sm gick förbi. Plötsligt stannade en kille och började gestikulera helt galet! Han pekade på mig, mimade, pekade på sig själv, tog upp sin telefon och viftade med armarna. Han hade en kompis bredvid sig och såg ut att förstå lika lite som jag gjorde. Efter några minuter kom han in på donken och det första han sa var "varför har du inte hört av dig". Asså, jag är RÄDD för folk i stan, skoja inte! I alla fall så började vi prata lite. Killarna var norrläningar och hade bara bott i Stockholm i 2 veckor. Trevligt värre. Och totalt ointressant. Hej då.


Well, sen har det inte hänt så mycket mer. Igår hade jag och Lali söndagssnack. Det var härligt. Vi är så smarta, jag och Lali. Speciellt tillsammans.


Imorgon är det skola som gäller. Då jävlar!


RSS 2.0